• Solliciteer nu!

    En begin morgen!

Super bijbaan in Rotterdam

Super leuk dat je ons team wilt komen versterken! Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je heel snel op om je in te plannen voor je eerste werkdag voor jouw nieuwe bijbaan.

Op deze dag zal je kennis maken met de verkoopwerkzaamheden voor het goede doel. Er wordt gewerkt binnen in supermarkten, tuincentra’s en bouwmarkten. Vanuit jullie standje spreek je het winkelend publiek aan en promoot het goede doel. De werkzaamheden zijn ook zonder verkoopervaring prima te doen. Iedereen wordt goed ingewerkt zodat je met plezier naar je werk gaat.

Wij zijn op zoek naar leuke, spontane en vlotte mensen die zich in willen zetten voor het goede doel en tegelijkertijd een leuke verdiensten te ontvangen voor je geleverde werkzaamheden.

Wil je meer of een periode juist wat minder werken? dan kan dat! Wij zijn zeer flexibel in de omgang met ons personeel, alleen is afspraak wél afspraak.

Je verzamelt op een centraal punt in jouw regio Rotterdam en wordt door één van onze teamleiders naar jouw werklocatie gebracht, waar je met een team van veelal studenten de werkdag zal starten. De werkzaamheden zijn dagelijks van 08:30 tot 18:00. 

Salaris

Je ontvangt een vast uurloon + plus vakantiegeld en leuke bonussen. Je wordt elke maand netjes via de bank uitbetaald en ontvangt een loonstrook in je mail.

Veel Extra Bonussen

NB: Maandelijks maak je d.m.v. ons puntensysteem ook kans op een incentive! Bijvoorbeeld: een weekendje weg, tickets voor een concert, waardebonnen of een iPad. Geïnteresseerd?! vul dan nu jouw gegevens in en wij bellen je gelijk terug om een afspraak in te plannen.

Solliciteer als jij: Enthousiast bent Een doorzetter bent Een teamspeler bent Veel geld wilt verdienen

Rotterdam

Vacature Teamleider

Wil jij een team aansturen en daar ook de verantwoording voor dragen? klik dan op de vacature Teamleider (incl. auto + telefoon)