• Solliciteer nu!

    En begin morgen!

Super bijbaan in Breda

Super leuk dat je ons team in Breda wilt komen versterken! Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je heel snel op om je in te plannen voor je eerste werkdag voor jouw nieuwe bijbaan.

Op deze dag zal je kennis maken met de verkoopwerkzaamheden voor het goede doel. Er wordt gewerkt binnen in supermarkten, tuincentra’s en bouwmarkten. Vanuit jullie standje spreek je het winkelend publiek aan en promoot het goede doel. De werkzaamheden zijn ook zonder verkoopervaring prima te doen. Iedereen wordt goed ingewerkt zodat je met plezier naar je werk gaat.

Wij zijn op zoek naar leuke, spontane en vlotte mensen die zich in willen zetten voor het goede doel en tegelijkertijd een leuke verdiensten te ontvangen voor je geleverde werkzaamheden.

Wil je meer of een periode juist wat minder werken? dan kan dat! Wij zijn zeer flexibel in de omgang met ons personeel, alleen is afspraak wél afspraak.

Je verzamelt op een centraal punt in jouw regio Breda en wordt door één van onze teamleiders naar jouw werklocatie gebracht, waar je met een team van veelal studenten de werkdag zal starten. De werkzaamheden zijn dagelijks van 08:30 tot 18:00. 

Salaris

Je ontvangt een vast uurloon + plus vakantiegeld en leuke bonussen. Je wordt elke maand netjes via de bank uitbetaald en ontvangt een loonstrook in je mail.

Veel Extra Bonussen

NB: Maandelijks maak je d.m.v. ons puntensysteem ook kans op een incentive! Bijvoorbeeld: een weekendje weg, tickets voor een concert, waardebonnen of een iPad. Geïnteresseerd?! vul dan nu jouw gegevens in en wij bellen je gelijk terug om een afspraak in te plannen.

Solliciteer als jij: Enthousiast bent Een doorzetter bent Een teamspeler bent Veel geld wilt verdienen

Marc

Marc

Teamleider

Kom jij ons team versterken? Wij hebben heel veel plezier in ons werk! Ik zoek nog een aantal vlotte gezellige mensen! Wellicht tot gauw!

Bijbaan in Breda

Jij bent op zoek naar een super leuke bijbaan in Breda?! Wij hebben de leukste bijbanen op een rij gezet. Omdat er veel verschillende bijbanen zijn in Breda verandert ons aanbod steeds en zit er vast een leuke bijbaan voor je bij. Breda is een echte studentenstad met leuke uitgaansgelegenheden, hippe tentjes en er worden jaarlijks heel veel festivals georganiseerd waar we ook bijbanen voor hebben. Wanneer je in Breda bent zal je merken dat er veel historische bouwwerken zijn die de stad zijn karakter geeft, erg gezellig zijn ook de terrassen op de markt in Breda. Nog steeds enthousiast? Bekijk dan de beschikbare bijbanen in Breda en reageer direct!

Verkoop bijbanen in Breda

Volg jij in Breda een commerciële opleiding of heb je altijd al je verkoop skills willen verbeteren? Dan is een bijbaan in de verkoop wellicht iets voor jou! Een bijbaan in Breda in de verkoop zal je commerciële inzichten en verkooptechnieken verbeteren, waar je later veel aan kunt hebben. Bekijk het aanbod aan verkoop bijbanen in Breda en reageer direct!

Vacatures bijbaan Breda

Promotiewerk bijbanen in Breda

Wanneer je als promotiewerker aan de slag gaat bij één van de promotiebedrijven die in Breda gevestigd zijn, zal je je verkooptechnieken automatisch verbeteren. Je werkt meestal in een leuk studententeam van mensen van je eigen leeftijd. Benieuwd? Bekijk het aanbod in Breda hier

Horeca bijbanen in Breda

[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]